Wacana Telesidang Siswazah


Mohon keempat-empat pembentang memuatnaik slaid pembentangan dalam bentuk pdf ke blog masing-masing untuk saya pautkan di sini agar dapat dimanfaatkan oleh peserta-peserta tempohari atau yang tidak hadir sekiranya mereka berminat.  Sekiranya belum membuat blog wordpress mohon emelkan kepada saya dalam bentuk ppt atau pdf dan saya akan pautkan terus di sini.  Terima Kasih semua atas perkongsian ilmu yang sangat bermanfaat untuk saya dan rakan2 sepengajian.  Moga ia terus menjadi ilmu yang bermanfaat. InsyaAllah Wacana Telesidang Siswazah Sesi 2-20102011 akan dilaksanakan dalam bulan Februari dengan tema Kaedah Penyelidikan Pembinaan: Iterative Participatory Method. Sila langgani blog ini secara percuma dengan mengklik butang sign me up di sebelah kanan atas recent feedback untuk mendapat notification secara email setiap kali ada posting baru di sini khususnya mengenai wacana ini.  Mohon abaikan posting yang lain.  Sila komen dan cadangkan pembaikan berdasarkan first run tempohari agar dapat kita perbaiki perlaksanaan wacana telesidang seterusnya.  (Hehe😀 saja je nak dengar feedback…hari tu dah lewat kita dan ada yang tak sempat solat asar masa short break next time kita break 4:30-5:00)

This entry was posted in Telesidang Wacana Siswazah. Bookmark the permalink.

2 Responses to Wacana Telesidang Siswazah

  1. helminorman says:

    Experience yang baru dan amat menarik. Mendapat feedback dan input yang sangat berguna untuk menambahbaik research proposal.

  2. Cikgu says:

    Alhamdulillah, thanks for sharing, we appreciate your contribution and I for one am very happy that my wish to expand developmental research through participatory method leading to SEM have been realized by yours and Hafizi’s presentation. Hope to see more of it in the next discourse😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s