Bengkel 1Nita FTSM UKM

Tarikh: 26hb-28hb November 2010 dan 3hb-5hb Disember

Tempat: FTSM, UKM

This entry was posted in e-Training. Bookmark the permalink.

3 Responses to Bengkel 1Nita FTSM UKM

  1. salam puan.sy peserta 1nita 3-5 dec dan cuba utk log in wordpress tp x boleh.sy ni memang la x brapa celik it.harap puan blh bg tau apa masalah nya.

  2. Cikgu says:

    Salam aida saya dah cuba login guna link login pada laman aida di sebelah kiri bawah no problem boleh je masuk guna username dan password yg aida bagi tu! Cuba aida taip betul2 mungkin tersilap taip kot!

  3. ckiut76 says:

    salam, dr sy peserta 1nita 3-5 dis.
    ari tu sy try login kat web site sy tu. 1st time ok
    2nd time dah tak bleh. sy nak edit dah tak bleh. tak tahu lg mcm mana nak buat
    harap dr dpt membantu. ni web site sy. mcm ada yg tak kena je. http://ckiut76.my.
    tq dr.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s