MS Access E-Book

Dear Students,

Cik Aidah will be away with me today working outside of UKM.  Please finish up your MS access project assignment.

Refer the MS Access module in the E-Book page of this blog or click to this link to go directly.

To download it press right button on the link and click save as..

All the best.

Rosseni

This entry was posted in GE1155 Sem 1 2010/2011. Bookmark the permalink.

10 Responses to MS Access E-Book

  1. yahadilah says:

    baik dr…..=)

  2. eugeneqin says:

    Salam dr. Saya dah faham tentang bagaimana hendak membuat query dan report tapi saya tidak faham bagai mana hendak menyelesaikan tugasan ini….
    Bgaimana hendak mendapatkan
    student yang layak diberi biasiswa
    student yang aktif dalam kokurikulum
    student yang belum membayar yuran?
    -aqila-

    • Cikgu says:

      Nanti emel cik aidah ya sbb saya tak ada soalan projek tu. Kebetulan saya ada modul ni dari sem lepas. Saya harap ia dpt membantu pelajar sem ini menyiapkan projek access yg diberikan oleh cik aidah. All the best.

  3. sarah says:

    salam dr…

    sy nak tanya, blh x sy nk download e-book dr tue..cuz it will be much easier for me to read it in form of hard copy. Mcm mn nk down load yea? please guide me..

    thanx and regards

  4. 0k Dr..thanx..i’ll try my best..:)

  5. aliashahira says:

    assalamualaikum😀 alright doctor. I’ll try my best to finish up the assginment😀 HEHEHE.

  6. cikgu says:

    aqila: Instruction untuk download dah ditambah dalam posting ni di bhgn bawah: -> To download it press right button on the link and click save as…

    alia, wani, sarah, yahadilah: all the best🙂

  7. asmah141 says:

    salam dr..
    saya dh try bt untuk Query..tp sy xthu smada btul atau x..
    sy cuba untuk siapkan,but sya xthu nk buat untuk switchboard (bab7)..
    bila nk kena hntr semua ni..??
    kalau sya x upload dalam wordpress xpe ke..??🙂

  8. aimanjafre says:

    Salam miss aidah. esok miss aidah datang kelas tak? kami ada masalah sikit dengan access ni. Tak boleh nak edit setelah buat kesalahan typing.
    Minta tolong sangat miss aidah ajar esok.. thankyou very much~

  9. Cikgu says:

    Salam asmah: switchboard tu advance topic tak termasuk dalam projek yang cik aidah beri. Esok Cik Aidah masuk jam 10 pagi selepas tu saya akan masuk sekejap beri soal selidik untuk collect data yang akan kita mula masukkan dan analisis untuk projek SPSS minggu depan. ok tak perlu upload dalam wordpress tapi refleksi projek kene buat juga ya!

    AimanJafre: Esok Miss Aidah masuk, nanti tanya soalan pada dia ya!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s